Lämpöpumppujen myynti ja asennus Hämeessä sekä pääkaupunkiseudulla

Yhteystiedot

MW-putki Oy:n palveluihin kuuluu myös lämpöpumppujen myynti ja asennus. Palvelemme joustavasti Hämeessä ja pääkaupunkiseudulla, kuten Hämeenlinnassa, Lahdessa, Riihimäellä ja Hyvinkäällä.

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja! 

Lämpöpumppu sopii erinomaisesti kaikenlaisiin kohteisiin

Yrityksemme MW-putki Oy myy ja asentaa lämpöpumppuja (ilma-vesi- ja ilmalämpöpumput). Asentamiamme merkkejä ovat muun muassa Bosch, Mitsubishi, Panasonic ja Wilfa. Kylmäasentajamme ovat myös sertifioituja Bosch-Lämpömestareita.

 

Lämpöpumpun hankinta on myös ekologinen teko. Kun vaihdat lämmitysjärjestelmäsi lämpöpumppuun, vähennät hiilijalanjälkeäsi merkittävästi fossiilisilla polttoaineilla toimiviin järjestelmiin verrattuna.

 

Ympäristöystävälliset Bosch-lämpöpumput soveltuvat hyvin pohjoismaisiin olosuhteisiin. Me palvelemme osaavasti yksityisiä ja yrityksiä sekä taloyhtiöitä. Meihin voit olla aina yhteydessä, kun haluat lisätietoja lämpöpumpuista tai niiden asennuksesta.

Teemme lämpöpumpun asennuksen oikeaoppisesti

Lämpöpumpun asennus ja mitoitus kannattaa teettää alan ammattilaisella. Näin saat lämpöpumpusta kestävän ja varmistat, että se toimii kustannustehokkaasti.

 

Teemme asennustyöt oikeaoppisesti ja huolelliseen työnjälkeen panostaen. Annamme myös selkeät ohjeet lämpöpumpun käyttöön.

Kysy lisätietoja

Soita ja kysy lisää lämpöpumpuista

Kun suunnittelet lämpöpumpun hankintaa, ota yhteyttä MW-putki Oy:hyn! Annamme mielellämme tarkentavia tietoja lämpöpumpuista. Asennamme lämpöpumppuja Hämeen alueella sekä pk-seudulla.

 

Yhteystietomme löydät täältä.